Kerstkaarten actie

Laat dit jaar weer een leuke gezinsfoto maken voor een kerstkaart. De bewerking en teksten zitten bij de prijs in en je kunt kiezen uit twee afdrukformaten.

Ook kun je kiezen uit diverse elementen, hieronder een voorbeeld met een kerstboom.

Etalage vernieuwd – augustus 2017

Heb je onze vernieuwde etalage al gezien? Hij staat weer vol met mooie, gezellige en vrolijke foto’s. Hieronder nog de vorige etalagefoto’s zodat je nog even kunt nagenieten.

[…]

Etalage vernieuwd!

We hebben weer een mooie herfst-etalage met warme tinten en mooie foto’s. Kom gerust langs om ze te bewonderen.  Hieronder nog de vorige etalagefoto’s zodat je nog even kunt nagenieten. Alleen de losse trouwfoto’s kunnen gratis opgehaald worden.

[…]

Lente Actie

Etalage vernieuwd!

We hebben onze etalage weer vernieuwd. Deze keer in wintersfeer, kom gerust eens kijken. Hieronder kun je de vorige etalagefoto’s nog bewonderen. De etalagefoto’s van bruidsparen kunnen gratis door het bruidspaar opgehaald worden, de overige foto’s zijn voor een speciaal bedrag aan te schaffen.

(Let op: er liggen nog wat oudere bruidsfoto’s in de winkel […]

Kodak kiosk voor fotogeschenken

Bij Foto Luuk Schudde blijven we continu op zoek naar nuttige en leuke aanvullingen op ons assortiment en onze diensten. De laatste toevoeging is de Kodak kiosk waarmee je makkelijk fotogeschenken kunt bestellen vanaf heel veel verschillende opslagmediums.

Je kunt bijvoorbeeld afdrukken van SD-kaart en andere camerakaartjes, CD en DVD, USB-stick, Bestel-app op smartphone (o.a. […]

Update Lytro camera

Deze revolutionaire camera is nu een tijdje in Nederland en met uitzicht op de feestdagen ook nog eens in prijs verlaagd.

Het 8 GB model  in de kleuren Graphite, Electric Blue en Moxie Pink is op voorraad voor  399 euro.

Scherpstellen achteraf en heel makkelijk je levende foto’s delen via o.a. Facebook en Twitter. Draadloos […]

LYTRO, nieuw in Nederland

Lytro – De camera waarmee fotografie opnieuw ontdekt wordt!

Met een Lytro lichtveldcamera maak je eerst de foto en stel je daarna pas scherp. En het mooie is dat niet alleen jij als fotograaf dit kan bepalen, maar ook degene met wie je de afbeelding deelt. Je kunt scherpstellen op de voorgrond, de achtergrond, […]

Etalage vernieuwd

De etalage hangt weer vol met nieuwe foto’s, dus kom  gezellig langs om deze te bekijken.

Hieronder kun je de vorige etalagefoto’s nog bewonderen. De etalagefoto’s van bruidsparen kunnen gratis door het bruidspaar opgehaald worden, de overige foto’s zijn voor een speciaal bedrag aan te schaffen.

(Let op: er liggen nog wat oudere bruidsfoto’s in […]

Foto spaarpotten

Heb je onze spaarpotten al gezien? Verschillende soorten voor maar € 3,95 per stuk Deze zijn handgemaakt van superdik kokermateriaal (5mm) met daarop een prachtige foto van Foto Luuk Schudde.

Het deksel is makkelijk te verwijderen. Ook handig als pennenbakje en natuurlijk kun je ze ook vullen met wat lekkers om kado te geven. […]