Etalage vernieuwd

De lente komt al te voorschijn en we hebben een frisse nieuwe etalage met mooie familie en bedrijfsfoto’s.

Hieronder kun je de foto’s van de vorige etalage nog rustig bekijken.

[…]

Etalage vernieuwd

Vanaf vandaag staan er weer mooie, nieuwe foto’s in onze warme winteretalage.

De oude foto’s kun je hieronder nog eens rustig bekijken.

[…]

Jij bent waardevol

Fijne dagen en een gezond 2019 toegewenst

Etalage vernieuwd

De etalage is klaargemaakt voor de feestelijke decembermaand. Er staan weer mooie collages in met familie, baby en bedrijfsfoto’s. Ook staat er weer een bruidspaar in de spotlights.

De foto’s uit de vorige etalage kun je hieronder nog op je gemak bekijken.

[…]

Feestweek – 35 jaar

Op 1 november 2018 bestaat Foto Luuk Schudde 35 jaar. Daarom vieren we de hele week feest met leuke acties en aanbiedingen.

Zo is er een attentie voor elke klant en kun je met je kassabon kans maken op mooie prijzen. De hoofdprijs is een onderwatercamera.

Op de foto werd de winkel 35 jaar […]

Kodak € 5,00 Cadeau Actie

Dit is je kans, je krijgt nu 5 euro cadeau bij de aankoop van een fotoboek of fotogeschenk. Makkelijk online te bestellen en ophalen bij ons in de winkel.  Klik op de onderstaande foto om naar de bestelsite te gaan. Je vindt daar ook alle voorwaarden.

[…]

Holland Fisheries 2018

Op 5 en 6 oktober 2018 hebben we foto’s gemaakt op de Holland Fisheries 2018. Van de opbouw, de stands, de sfeer en de uitreiking van het Gouden Scholletje. Voor meer informatie verwijs ik u naar de linkerkant, waar u onder Fotografie, de map Holland Fisheries 2018 kunt  vinden.  (of klik op deze regel)

[…]

Nieuwe Etalage

De nieuwe etalage heeft een mooie warme herfstsfeer met hele diverse foto’s. Familie, baby en bedrijf. Zowel buiten op locatie als binnen in de studio. De foto’s van de vorige etalage kun je hieronder ontdekken.

 

 

[…]

Kodak fotoboek actie

Maak nu heel eenvoudig een digitaal fotoboekje van je (vakantie)foto’s. Keus uit diverse formaten, kaften, fotopapier en bewerkingen. Klik op de afbeelding om naar de site toe te gaan. Vragen? Kom gerust langs in de winkel.