WTG 2013

Beste vrienden en lotgenoten,

Je vind hier een zeer grote selectie foto’s van de WTG2013 in Durban. Als sporter kun je jouw foto’s gratis in een gemiddelde resolutie downloaden (wel staat er in het klein de auteursnaam op) Ik hoop dat jullie ze mooi vinden, ondanks de hectiek waarin ze gemaakt zijn.

Met onderstaande links zijn de foto’s gratis downloaden op gemiddelde resolutie. Deze bestanden zijn geschikt om af te drukken op het formaat 10×15 cm.  Wil je grotere bestanden? Of bestanden zonder logo? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

De foto’s van de reünie zien hier te vinden, je kunt ze daar ook downloaden. (Of klik op: https://www.dropbox.com/Reunie)

Om de foto’s te bekijken van de WTG2013  Klik hier om naar het overzicht van alle evenementen en sporten te gaan, ook kun je daar de foto’s per stuk of categorie downloaden. (Of klik op: https://www.dropbox.com/sh/jqciigfbele41lt/6K4lBh-3Pc)

Onder deze tekst vinden jullie ook een aantal mappen met andere foto’s en  bewerkingen die tegen een vergoeding te bestellen zijn in welke vorm dan ook. Mochten jullie daar belangstelling voor hebben, mail ons dan over het hoe en wat. Al deze bewerkingen zijn trouwens ook toe te passen op de foto’s in de Sporters mappen. Als je dus een foto of canvas wilt  bestellen van jezelf met een speciaal effect of in een bepaald formaat dan is dat mogelijk.

Als “World Transplant Photographer”heb ik een fantastisch week met jullie gehad. Het heeft mij veel positieve energie gegeven.

Met sportieve groet,
Luuk Schudde