Wist je dat….

Wij een uitgebreide serie trouwalbums aanbieden voor elke professionele/amateur fotograaf.

Traditioneel of digitaal. Standaard of luxe. Ingebonden of losbladig. Voor elk budget en in diverse maten.
Zo bieden we o.a. de digitale E-Lay en Pallazo serie van Verka aan. Luxe albums met witte of zwarte pagina’s met daarop de digitale afdrukken. Samen gebonden tot een prachtig geheel.  Verkrijgbaar in verschillende formaten zoals 30×30 en 30×40 cm. Daarnaast hebben we ook een budgetserie van 25×25 cm  en 30×30 cm digitale albums in diverse kleuren en materialen. Tenslotte hebben we ook  diverse albums, pagina’s en versiermaterialen (stencils, pennen, papier) als je liever een traditioneel inplak-album maakt.

Heb je zelf (nog) geen software om je digitale pagina’s te ontwerpen? Dat komt goed uit. Wij hebben een uitgebreid professioneel programma hiervoor en deze kun je GRATIS bij ons in de winkel ophalen. Je kunt deze software ook gebruiken voor kleine en middelgrote (vakantie) albums, uitnodigingen en kalenders. Wil je liever dat wij de pagina’s opmaken? Dat kan ook, informeer naar de verschillende tarieven hiervoor.

Kom gerust eens langs, we laten je graag de diverse mogelijkheden zien.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.