Eervolle vermelding Bruidsfotoaward 2012

Foto Luuk Schudde wint Eervolle vermelding Bruidsfoto Award 2012
Op 4 juni 2012 zijn in Amersfoort, voor de 8e maal op rij, de felbegeerde Bruidsfoto Awards toegekend. Bruidsfotograaf Luuk Schudde uit Urk ontvangt hierbij een eervolle vermelding in de categorie Bruidegom in Beeld. Uit de bijna 1.700 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het evenement zestig foto’s die kans maakten om een prestigieuze Bruidsfoto Award te winnen. De hoge kwaliteit die de bruidsfotografen bieden, maakt dat het spel met licht schitterend is. Dat bijzondere momenten perfect zijn vastgelegd en dat veel bruidsfoto’s bijna kunstwerken voor het leven zijn. Ze weerspiegelen de eigenheid van elk bruidspaar.

Trotse eervolle vermeldingen Bruidsfoto Award 2012
In alle 6 categorieën zijn steeds 8 eervolle vermeldingen te winnen. De onafhankelijke vakjury heeft uit 1.695 inzendingen 60 foto’s genomineerd. Aansluitend zijn maar liefst 5.214 stemformulieren door bruidsparen en vakfotografen ingevuld. Daaruit is deze eervolle vermelding naar voren gekomen. Nederland kan trots zijn op zoveel prachtige bruidsfoto’s.
De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. Voor het totaaloverzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen kijk op www.bruidsfotoaward.nl

 

no images were found

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.