Luchtfotografie bij Foto Luuk Schudde

Luuk Schudde Helicapture Fotografie
Onder de naam Helicapture is Foto Luuk Schudde enige tijd geleden begonnen met luchtfotografie.
Met zijn eigen helicopter kan Luuk nu foto’s en/of film maken vanuit de lucht van diverse aard. Bedrijfsfotografie was één van de kerntaken de afgelopen 30 jaar. Vanaf nu kan een extra faciliteit worden aangeboden om vanuit de lucht een foto of film van een bedrijf of instelling te maken. Ook manifistaties zoals Urkerdag of de Visserijdagen zijn nu vanuit een hoger standpunt vast te leggen. De benodigde certficaten zijn behaald. Urk kan binnenkort rekenen op een extra toegevoegde waarde op gebied van fotografie en film.
Kijk op onze website http://www.helicapture.nl voor meer informatie.
Of klik hier om alvast enkele foto’s te bekijken.

no images were found

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.