LYTRO, nieuw in Nederland

Lytro – De camera waarmee fotografie opnieuw ontdekt wordt!

Met een Lytro lichtveldcamera maak je eerst de foto en stel je daarna pas scherp. En het mooie is dat niet alleen jij als fotograaf dit kan bepalen, maar ook degene met wie je de afbeelding deelt. Je kunt scherpstellen op de voorgrond, de achtergrond, of juist allebei. Daarmee zorgt Lytro voor de meest spectaculaire ommezwaai in fotografie sinds de omschakeling van analoog naar digitaal!  Probeer het maar bij deze foto’s op deze pagina. Deze beelden zijn gemaakt door fotografen over de hele wereld die de LYTRO al ontdekt en in gebruik hebben.

Zodra de foto is gemaakt kun je deze delen via je eigen website, facebook of de speciale Lytro website. De ontvanger kan met deze afbeeldingen spelen en zelf de scherptediepte bepalen. Het werkt op je computer, tablet en je smart phone.  Wil je de foto afdrukken? Dat kan ook, maar op de afdruk kun je de scherpte uiteraard niet meer telkens aanpassen 🙂

Lytro is nieuw en is in Nederland uitsluitend bij Ringfoto winkels verkrijgbaar.

Er zijn twee verschillende Lytro camera’s verkrijgbaar in vier fraaie kleuren

Meer informatie? Kom dan bij ons langs in de winkel.

 


Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.