Kodak kiosk voor fotogeschenken

Kodak_KioskBij Foto Luuk Schudde blijven we continu op zoek naar nuttige en leuke aanvullingen op ons assortiment en onze diensten. De laatste toevoeging is de Kodak kiosk waarmee je makkelijk fotogeschenken kunt bestellen vanaf heel veel verschillende opslagmediums.

Je kunt bijvoorbeeld afdrukken van SD-kaart en andere camerakaartjes, CD en DVD, USB-stick, Bestel-app op smartphone (o.a. iPhone), telefoons met bluetooth, facebook en nog veel meer. Na het bestellen kun je afhankelijk van het bestelde artikel deze met een paar dagen tot 1 week ophalen in de winkel, daar kun je het ook meteen afrekenen.

En wat voor geschenken kun je bestellen? Telefoonhoesjes, theekopjes, schorten, kussens, fotoboeken, collages en nog veel meer. Er zijn wat voorbeelden onderweg dus deze kun je binnenkort in de winkel bekijken. Je kunt de foto’s voor op de geschenken eerst ook nog bewerken op de zuil. (denk aan tekst, zw etc.)

 

Binnenkort komt er ook software voor je computer waarmee je ook de geschenken kunt bestellen, we houden je op de hoogte.

Vragen over de mogelijkheden, we beantwoorden ze graag.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.