Etalage vernieuwd

De etalage is weer gevuld met prachtige studiofoto’s, familiefoto’s op locatie, collages, bewerkingen en…. een foto van onze kleindochter Josephine.
Kom gauw langs om de etalage te bewonderen en stap dan meteen even in de winkel om te vragen naar onze leuke babyshoot actie!

Hieronder kun je de foto’s bekijken die we uit de etalage hebben gehaald, zodat je die nog even op je gemak kunt bekijken. Wist je dat we naast foto en canvas ook kunnen afdrukken op aluminium, dibond, acryl, beton en leer? (Om er maar een paar te noemen) In de winkel hebben we diverse voorbeelden van deze materialen. De foto van de lasser is bijvoorbeeld Butler Finished verwerkt en de de meisjes met bellenblaas op zwart leer. We geven je graag advies.

 

collage-2017-1-rest.jpg8197_96-zwartleer-60x60.jpgcollage-2017-1-pano.jpg6883_16.jpg

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.