Twee vakfotografen bij Foto Luuk Schudde

Luuk en Alita

Alita Kramer erkend gediplomeerd vakfotograaf.

Ze was al jaren bezig met fotografie en fotobewerking. Zo werkt ze al 8 jaar met veel plezier bij Foto Luuk Schudde en verrichte ze daar de laatste 3 jaar al diverse foto-werkzaamheden zoals studiofoto’s en diverse reportages. Ze wilde naast deze ervaring graag haar kennis nog verder uitbreiden en natuurlijk het felbegeerde papiertje van vakfotograaf op zak hebben. Twee gediplomeerde vakfotografen betekent namelijk extra mogelijkheden voor de klanten. Tijdens trouwreportages kunnen er bijvoorbeeld gewoon studiofoto’s gemaakt worden.

Ze volgde haar opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Deze tweejarige studie was toen nog opgesplitst in twee onderdelen. In de vakopleiding worden eerst alle facetten belicht zoals portret, reclame, trouwreportage en fotobewerking. In de specialisatie werd gewerkt aan een eindopdracht. In deze laatste zes maanden worden aanvullende lessen gegeven die passen bij de gekozen fotografierichting.

Onderdiploma Alitatussen wordt alle verkregen kennis toegepast in een serie foto’s. Deze foto’s waren de hele maand februari te bekijken in een expositie ruimte bij de Rabobank in Apeldoorn. Ze zijn ook digitaal te bewonderen op www.fotorevolutie.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.