Prijzen Studio/op Locatie

Studioseries zijn er bij Foto Luuk Schudde in alle prijzen, soorten en maten. Hieronder worden de verschillende opties genoemd. Bij elke serie krijg je de bewerkte digitale bestanden via Wetransfer op lage resolutie met logo toegestuurd (zoals ze in de map staan)!
Prijzen voor nabestellingen en digitale bestanden zie je verder naar onderen.

De genoemde prijzen zijn voor persoonlijk/eigen gebruik. Voor commercieel gebruik kunnen andere prijzen gelden.

Standaard studio serie • 95 euro

Deze serie is geschikt voor zowel portretfoto’s, babyfoto’s als gezinsfoto’s. Bij een standaardserie krijg je ongeveer 10-15 foto’s (formaat 10×15) in een boekje. Ook krijg je de geselecteerde digitale bestanden met logo in een formaat geschikt voor social media. Let op, de serie is niet geschikt voor grotere groepen, maar dan kun je kiezen voor de uitgebreide serie of de panorama serie.

Uitgebreide studio/locatie serie • vanaf 145 euro

Bij een uitgebreide serie is het mogelijk om zowel in de studio als op locatie te fotograferen. Bovendien wordt een uitgebreide serie vaak gebruikt bij grotere groepen die uit meerdere gezinnen bestaat. Het aantal foto’s in het boekje is ongeveer 15-20 (formaat 10×15). Ook krijg je de geselecteerde digitale bestanden met logo in een formaat geschikt voor social media. Let op, bij een groep groter dan 25 personen geldt een tarief van 175 euro.

Panorama serie • 125 euro – 175 euro

Bij een panoramaserie worden de verschillende gezinnen los op de foto’s gezet en dan samengevoegd tot 1 geheel. Van elk gezin worden 2 foto’s gemaakt. 1 voor het panorama en 1 andere opstelling. Deze worden op 10×15 afgedrukt en verzameld in een mooi boekje. Verder ontvang je een voorbeeld van de panoramafoto in hetzelfde boekje. Tenslotte krijg je de geselecteerde digitale bestanden met logo in een formaat geschikt voor social media. De grote afdruk van het panorama op b.v. canvas of foto is niet bij de prijs inbegrepen aangezien dit afhankelijk is van het uiteindelijke materiaal en formaat.
Het is mogelijk om als gezin extra foto’s te laten maken voor een gereduceerd tarief. De prijs van de serie is afhankelijk van het totale aantal personen en gezinnen.

Halve studio serie • 49,95 euro

Deze serie is alleen te boeken in combinatie met een Panorama serie of een geboortekaartje. Bij een halve serie krijg je 4-5 foto’s (formaat 10×15) in een boekje. Ook krijg je de geselecteerde digitale bestanden met logo in een formaat geschikt voor social media. 

Profielfoto social media • 29,95 euro

Ideaal voor een goede profielfoto voor Linkedin of andere sites. Geschikt voor 1 volwassene in de studio. Sessie is inclusief 1 digitaal bestand geschikt voor profielfoto’s. Je maakt na de sessie een keuze op het scherm.

Babycyclus serie • vanaf € 15,- per sessie

Leg het eerste levensjaar van je kindje vast met deze veelzijdige en flexibele serie. Elke maand een korte sessie waarin je de ontwikkeling van je baby kunt vastleggen. Meestal zijn de sessies alleen van je kindje, maar het is zeker mogelijk om samen met je kindje op de foto te gaan. Bij elke sessie is 1 afdruk van 10×15 inbegrepen en een overzichtsfoto van de andere gemaakte foto’s van deze sessie. Deze foto’s worden verzamelend in een fotomapje.


 

 

 

 

 

 

 

 

Losse haarstyling: 25 euro

Losse visagie : 15 euro

 De genoemde prijzen zijn voor persoonlijk/eigen gebruik. Voor commercieel gebruik kunnen andere prijzen gelden.

In onze etalage kun je altijd recente voorbeelden van diverse studioseries bekijken. Ook kun je een kijkje nemen in onze fotogaleries op deze website.

Nabestellingsprijzen:

Dit zijn de prijzen voor kleinere fotoprints van Studio en locatiefoto’s.
voor de standaard foto prints (van je eigen bestand), via de snelservice ga je naar: Fotoservice.
Voor foto producten, fotoposters en andere materialen ga je naar: Prijzen diverse fotomaterialen

Besteltip:
Bij de foto’s staat vaak een lettercode achter het nummer. W= waas, Sep= Sepia, ZW= Zwart wit, K= Kader, B=Bewerkt AM=American Style etc.
Bijvoorbeeld: 6998_09 SepW, wat dus aangeeft dat de foto in het boekje Sepia is en een waasje heeft. U kunt deze foto natuurlijk ook in kleur, zwart wit, zonder waasje of met een kader bestellen. Geef dus bij het nabestellen altijd aan hoe u de foto afgedrukt wilt.  Bijvoorbeeld: 6998_09 ZW geen waas. Bij kaders heeft u de keus uit diverse mogelijkheden, in het boekje met foto’s staan vaak verschillende voorbeelden. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Foto, glans of mat
kleinere, grotere en afwijkende formaten zijn ook te bestellen, net als bewerkingen en tekstkaarten van de foto’s Vraag naar de prijzen en mogelijkheden in de winkel.

Afmeting  Prijs                                                           
10×15 € 3,95
13×18 en 15×20 € 6,95
20×25 en 20×30 € 12,95
25×38 € 22,95

Voor Fotoposters van 30×40 en groter, canvasdoek en andere materialen ga je naar: Prijzen diverse fotoproducten

Digitale bestanden

Social Media met logo € 10,-                                                                                     
Gemiddelde resolutie € 75,00
Hoge resolutie € 125,-

Social media bestanden zijn geschikt voor facebook, twitter en andere internet toepassingen
Gemiddelde resolutie bestanden zijn geschikt voor 10×15 en 13×18 afdrukken. Ook ideaal om digitale fotoboeken te maken (de lange zijde is 1800 px)
Bij de hoge resolutie bestanden krijg je de originele, gecorrigeerde bestanden.

Hierbij ook een pdf bestand met daarin een overzicht van alle prijzen betreft digitale bestanden, klik hier om het bestandje te downladen.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Reacties gesloten.