Prijzen Studio/op Locatie

Studioseries zijn er bij Foto Luuk Schudde in alle prijzen, soorten en maten. Hieronder worden de verschillende opties genoemd. Bij elke serie krijg je de bewerkte digitale bestanden via Wetransfer op lage resolutie met logo toegestuurd (zoals ze in de map staan)!
Prijzen voor nabestellingen en digitale bestanden zie je verder naar onderen.

Standaard studio serie • 79 euro

Bij een standaardserie krijg je ongeveer 10-15 foto’s (formaat 10×15) in een mooie map. Deze serie is geschikt voor zowel portretfoto’s, babyfoto’s als gezinsfoto’s. Grotere groepen kunnen kiezen voor de uitgebreide serie of de panorama serie.

Halve studio serie • 49,95 euro

Bij een halve serie krijg je 4-5 foto’s (formaat 10×15) in een mooie map. Deze serie is geschikt voor 1 volwassene (bij meerder personen alleen in combinatie met een Panorama serie)

Profielfoto social media • 29,95 euro

Ideaal voor een goede profielfoto voor Linkedin of andere sites. Geschikt voor 1 volwassene in de studio. Sessie is inclusief 1 digitaal bestand geschikt voor profielfoto’s. Je maakt na de sessie een keuze op het scherm.

Panorama serie • 110 euro – 160 euro

Bij een panoramaserie worden de verschillende gezinnen los op de foto’s gezet en dan samengevoegd tot 1 geheel. Van elk gezin worden 2 foto’s gemaakt. 1 voor het panorama en 1 andere opstelling. Deze worden op 10×15 afgedrukt en verzameld in een mooi boekje. Ook krijg je een voorbeeld van de panoramafoto in hetzelfde boekje. De grote afdruk van het panorama op b.v. canvas of foto is niet bij de prijs inbegrepen aangezien dit afhankelijk is van het uiteindelijke materiaal en formaat. Het is mogelijk om als gezin extra foto’s te laten maken voor een gereduceerd tarief. De prijs van de serie is afhankelijk van het totale aantal personen en gezinnen.

Uitgebreide studio/locatie serie • vanaf 110 euro

Bij een uitgebreide serie is het mogelijk om zowel in de studio als op locatie te fotograferen. Bovendien wordt een uitgebreide serie vaak gebruikt bij grotere groepen die uit meerdere gezinnen bestaat. Het aantal foto’s in de map is ongeveer 15-20 (formaat 10×15).

Canvas serie 40×50 en 50×70 • 110-130 euro

Bij een canvas serie zit meteen een canvas van 40×50 of 50×70 bij de prijs inbegrepen. We maken een aantal foto’s die we afleveren op 1 of 2 indexvellen. Hiervan kun je dan 1 foto kiezen die op canvas wordt afgedrukt. Deze serie is geschikt voor portretfoto’s en groepsfoto’s van maximaal 6 personen.

Visagie serie met haarstyling • 140 euro

De visagieserie is een luxe serie waarbij haarstyling en make-up (voor 1 persoon)bij de prijs is inbegrepen. Naast de portretfoto’s kunnen er ook foto’s gemaakt worden samen met je partner of gezin. Je kunt ook verschillende kledingsetjes meenemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om foto’s te maken met de speciale witte fotostof. Losse haarstyling: 25 euro, Losse visagie : 15 euro

Babycyclus serie • vanaf € 15,- per sessie

Leg het eerste levensjaar van je kindje vast met deze veelzijdige en flexibele serie. Elke maand een korte sessie waarin je de ontwikkeling van je baby kunt vastleggen. Meestal zijn de sessies alleen van je kindje, maar het is zeker mogelijk om samen met je kindje op de foto te gaan. Bij elke sessie is 1 afdruk van 10×15 inbegrepen en een overzichtsfoto van de andere gemaakte foto’s van deze sessie. Deze foto’s worden verzamelend in een fotomapje.


 

 

 

 

 

 

 

 

In onze etalage kun je altijd recente voorbeelden van diverse studioseries bekijken. Ook kun je een kijkje nemen in onze fotogaleries op deze website.

Nabestellingsprijzen:

Dit zijn de prijzen voor kleinere fotoprints van Studio en locatiefoto’s.
voor de standaard foto prints (van je eigen bestand), via de snelservice ga je naar: Fotoservice.
Voor foto producten, fotoposters en andere materialen ga je naar: Prijzen diverse fotomaterialen

Besteltip:
Bij de foto’s staat vaak een lettercode achter het nummer. W= waas, Sep= Sepia, ZW= Zwart wit, K= Kader, B=Bewerkt AM=American Style etc.
Bijvoorbeeld: 6998_09 SepW, wat dus aangeeft dat de foto in het boekje Sepia is en een waasje heeft. U kunt deze foto natuurlijk ook in kleur, zwart wit, zonder waasje of met een kader bestellen. Geef dus bij het nabestellen altijd aan hoe u de foto afgedrukt wilt.  Bijvoorbeeld: 6998_09 ZW geen waas. Bij kaders heeft u de keus uit diverse mogelijkheden, in het boekje met foto’s staan vaak verschillende voorbeelden. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Foto, glans of mat
kleinere, grotere en afwijkende formaten zijn ook te bestellen, net als bewerkingen en tekstkaarten van de foto’s Vraag naar de prijzen en mogelijkheden in de winkel.

Afmeting  Prijs                                                           
10×15 € 3,95
13×18 en 15×20 € 6,95
20×25 en 20×30 € 12,95
25×38 € 22,95

Voor Fotoposters van 30×40 en groter, canvasdoek en andere materialen ga je naar: Prijzen diverse fotoproducten

Digitale bestanden

Social Media met logo € 10,-                                                                                     
Gemiddelde resolutie € 75,00
Hoge resolutie € 125,-

Deze prijzen zijn van toepassing op de standaard, uitgebreide en visagieserie. Voor de halve serie en trouwseries gelden andere prijzen. Bij de prijs inbegrepen zijn de foto’s die ook in je boekje zitten. De genoemde prijzen zijn voor persoonlijk/eigen gebruik. Voor commercieel gebruik kunnen andere prijzen gelden. Je kunt de foto’s op cd krijgen, (je eigen) USB of versturen via het internet (wetransfer).

Social media bestanden zijn geschikt voor facebook, twitter en andere internet toepassingen
Gemiddelde resolutie bestanden zijn geschikt voor 10×15 en 13×18 afdrukken. Ook ideaal om digitale fotoboeken te maken (de lange zijde is 1800 px)
Bij de hoge resolutie bestanden krijg je de originele, gecorrigeerde bestanden.

Hierbij ook een pdf bestand met daarin een overzicht van alle prijzen betreft digitale bestanden, klik hier om het bestandje te downladen.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Reacties gesloten.