Covid-19 Corona

Mei 2021: De winkel is gewoon geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden.

klik hier voor de overige contactinfo en openingstijden.

In deze onzekere tijden staan we als team van foto Luuk Schudde graag voor je klaar. We hebben in de winkel maatregelen genomen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Alle oppervlakken worden bijvoorbeeld regelmatig gereinigd.

Je kunt nog gewoon langskomen voor (pas)foto’s maken, fotolijsten en bewerkingen, we nemen alleen iets meer afstand dan gebruikelijk.

Je kunt online alvast de foto’s bestellen en daardoor hoef je maar 1 keer op pad. Klik hier om naar de fotoservicepagina te gaan.

Het ontwerpen en/of afdrukken van geboortekaartjes kan op afspraak in de winkel, maar mag ook via de mail geregeld als je dat prettiger vindt. 
Klik hier om naar de geboortekaartjespagina te gaan.

Ben je op dit moment al aan huis gebonden maar wil je wel graag fotoproducten of bewerkingen, neem dan gerust contact met ons op. We doen dan ons best een geschikte oplossing te vinden. We zijn telefonisch te bereiken via 0527684774 of mail info@fotoluukschudde.nl

Fotoshoots en Corona.

De meeste fotoshoots zijn gewoon nog mogelijk, wil je overleggen of heb je vragen. Bel ons dan op 0527684774 of stuur een email naar info@fotoluukschudde.nl

Let op, om dit allemaal veilig en volgens de regels te laten plaatsvinden is het wel van belang dat we ons allemaal aan de richtlijnen houden. Zijn er ziekteverschijnselen in het gezin dan kan de fotoshoot niet doorgaan en kunnen we deze voor je verzetten. Pas goed op elkaar!

Reacties gesloten.