Covid-19 Corona

In deze onzekere tijden staan we als team van foto Luuk Schudde graag voor je klaar. We hebben in de winkel maatregelen genomen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Alle oppervlakken worden bijvoorbeeld regelmatig gereinigd.

Je kunt online alvast de foto’s bestellen en daardoor hoef je maar 1 keer op pad. Klik hier om naar de fotoservicepagina te gaan.

Je kunt nog gewoon langskomen voor (pas)foto’s maken en bewerkingen, we nemen alleen iets meer afstand dan gebruikelijk. Voorbeelden van bewerkingen kun je ook op ons youtube kanaal vinden.

Het ontwerpen en/of afdrukken van geboortekaartjes is ook zeker mogelijk. Het is nu al vaak zo dat we de babyfoto en tekst via de mail ontvangen en dan via whatsapp contact hebben over het ontwerp.  Dus dit kunnen we zelfs nog voor je regelen mochten er in de toekomst strengere maatregelen komen van overheidswege. Klik hier om naar de geboortekaartjespagina te gaan.

Ben je op dit moment al aan huis gebonden maar wil je wel graag fotoproducten of bewerkingen, neem dan gerust contact met ons op. We doen dan ons best een geschikte oplossing te vinden. We zijn telefonisch te bereiken via 0527-684774, mail info@fotoluukschudde.nl en via pb op Instagram en Facebook.

klik hier voor de overige contactinfo en openingstijden.

Pas goed op elkaar!

Update: Fotoshoots en Corona.

Het zijn onzekere en bijzondere tijden. We moeten ons voorlopig instellen op een anderhalve meter samenleving en kunnen jammer genoeg niet zomaar op bezoek bij opa en oma. Een mooie foto van je gezin zou ze zeker een beetje opfleuren. En wat te denken van straks een mooie foto van de kinderen voor Moederdag. Maar wat is er momenteel nog mogelijk met fotoshoots?

We hebben de belangrijkste regels er op na geslagen, van de overheid en de noodverordening in Flevoland en kwamen tot de volgende conclusies.

 • Als gezin (of gezamenlijke huishouding zoals ze het officieel noemen) heb je wat meer vrijheid.
  • Je kunt dus als gezin een fotoshoot laten maken op locatie. In je eigen tuin, door glas, of buiten in de natuur in een rustige omgeving, met de fotograaf op veilige afstand.
  • We hebben een mooie ruime studio, waarbij de fotograaf ook daar op veilige afstand kan blijven. Daarom is het ook mogelijk om als gezin een fotoshoot in de studio te laten maken.
  • Babyshoots, of 12 maanden shoots kunnen nog steeds worden gemaakt, graag alleen onder begeleiding van vader en/of moeder.
 • Een panoramashoot is nog steeds mogelijk, omdat elke gezin hiervoor apart op de foto wordt gezet en later via Photoshop samen wordt gevoegd.
 • Groepsfoto’s van kleinkinderen uit meerdere gezinnen kunnen nog niet als complete groep op de foto worden gezet, maar de broertjes en zusjes kunnen wel samen op de foto worden gezet en dan later met Photoshop samengevoegd tot panorama of collage. Graag voor elk gezin een aparte afspraak.
 • Personeelsfoto’s voor uw bedrijf zijn ook mogelijk, zolang ze afzonderlijk van elkaar op de foto worden gezet, groepsfoto’s zijn op dit moment nog niet mogelijk.
 • Ook productfoto’s kunnen nog gewoon gemaakt worden.

Let op, om dit allemaal veilig en volgens de regels te laten plaatsvinden is het wel van belang dat we ons allemaal aan de richtlijnen houden.

 • Zijn er ziekteverschijnselen in het gezin dan kan de fotoshoot niet doorgaan en kunnen we deze voor je verzetten.
 • Is het druk op de buitenlocatie, dan kunnen we een andere locatie voorstellen of de afspraak verzetten.
 • Alleen personen van het gezin of huishouding tegelijk aanwezig in de studio.

Reacties gesloten.