Covid-19 Corona

In deze onzekere tijden staan we als team van foto Luuk Schudde graag voor je klaar. We hebben in de winkel maatregelen genomen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Alle oppervlakken worden bijvoorbeeld regelmatig gereinigd.

Je kunt online alvast de foto’s bestellen en daardoor hoef je maar 1 keer op pad. Klik hier om naar de fotoservicepagina te gaan.

Je kunt nog gewoon langskomen voor (pas)foto’s maken en bewerkingen, we nemen alleen iets meer afstand dan gebruikelijk. Voorbeelden van bewerkingen kun je ook op ons youtube kanaal vinden.

Het ontwerpen en/of afdrukken van geboortekaartjes is ook zeker mogelijk. Het is nu al vaak zo dat we de babyfoto en tekst via de mail ontvangen en dan via whatsapp contact hebben over het ontwerp.  Dus dit kunnen we zelfs nog voor je regelen mochten er in de toekomst strengere maatregelen komen van overheidswege. Klik hier om naar de geboortekaartjespagina te gaan.

Ben je op dit moment al aan huis gebonden maar wil je wel graag fotoproducten of bewerkingen, neem dan gerust contact met ons op. We doen dan ons best een geschikte oplossing te vinden. We zijn telefonisch te bereiken via 0527-684774, mail info@fotoluukschudde.nl en via pb op Instagram en Facebook.

klik hier voor de overige contactinfo en openingstijden.

Pas goed op elkaar!

Reacties gesloten.