Geboortekaartjes


Geboortekaartjes? Wij zijn al jaren gespecialiseerd in (foto)geboortekaartjes. Op deze pagina vind je ter inspiratie een greep uit onze kaartjes op diverse formaten zoals 10×15, 10×20 en 15×15.  In de winkel heb je keuze uit nog veel meer standaard ontwerpen in de diverse formaten. We kunnen de kleuren van de meeste ontwerpen aanpassen, net als het lettertype en andere elementen. Mocht je zelf een heel leuk idee hebben dan kunnen we dat ook verwerken in een persoonlijk kaartje op maat.
– Het is wel heel belangrijk om voor de uitgerekende datum alvast het ontwerp te laten maken, via een afspraak nemen we dan alle tijd om de mogelijkheden te bespreken.
Is de baby echter al geboren, zonder dat er een ontwerp is gemaakt,  dan kun je alleen nog kiezen uit een standaard ontwerp.

Materialen? Naast kaartjes op fotobasis bieden we ook drukwerkkaartjes aan, deze kunnen dubbelzijdig bedrukt worden en/of gevouwen. Ook bieden we leuke accessoires aan zoals paperclips en kalkpapier.

Fotosessie? We kunnen het ontwerp van het kaartje ook combineren met een leuke fotosessie van de baby, maar het is ook mogelijk dat jullie zelf de foto aanleveren.

Levertijd? Kaartjes kunnen we heel snel verzorgen, als de gegevens en foto voor 12 uur aangeleverd worden is het dezelfde dag nog klaar. En ook op zaterdag doen we ons best het voor het weekend te regelen.

Prijzen? Via deze link zijn de meeste prijzen van de kaartjes te vinden.

Vragen? Kom gerust langs in de winkel, stel ze per mail, op per telefoon.

 

Reacties zijn gesloten.